Binko

Mekonomen

Aktuella Mekonomen rabattkoder och kampanjer för mars 2019

Om Mekonomen

Mekonomen grundades 1973 i södra Stockholm och har idag ungefär 200 butiker och över 1100 anslutna verkstäder utspridda lite varstans i landet. Deras vision är att skapa ett enklare bilägande. I deras e-handel hittar ni det mesta för er bil eller båt. Detta med sjysta garantivillkor och generösa returvillkor.

Ska du på bil eller skidsemester? Kika in på hos Mekonomen först och se deras stora utbud med tillbehör som till exempel takboxar, cykelhållare, däck eller solskydd. Med ett erbjudande eller en rabatt så kommer dessutom din nästa beställning bli ännu billigare. Det är inte bara biltillbehör som erbjuds, du hittar även reservdelar som tändstift, bromsskivor och glödlampor samt marintillbehör. Men även tillbehör som till exempel batteriladdare, fälgkors och kulkopplingar.

Med ett rikstäckande nät av verkstäder under namnet Mekonomen Bilverkstad, MekoPartner eller Speedy så är det inga större problem att hitta en verkstad för service som ligger nära dig. Allt detta med snabba leveranser, säker betalning och fri frakt!

Inför sommarsemestern bör man bocka av en del grejer på packningslistan innan man bär iväg. Det gäller även kringutrustning såsom lastgaller och domkraft eller vad det kan tänkas vara. För att hålla budgeten så är vårt tips att kika in Mekonomens outlet där hittar ni allt från batteriladdare till smörjmedel och lite till.

Ett extra tips är att kika in deras marin outlet där finns det massor med pengar att spara på inköpen inför båtsäsongen. Eller vad sägs om upp till 78% rabatt på utvalda varor? Fynda flytvästar, ankarlina, dragg eller fender med mycket mera. In och kika, vem vet. Du kanske hittar precis det du är ute efter till din båt!

Frågor och svar

Var ligger min närmaste Mekonomen butik?

Oavsett var i Sverige du bor så finns en Mekonomenbutiken inom rimligt avstånd från ditt hem. Hitta din närmaste butik eller verkstad genom att söka på din stad, ort eller postnummer här. .

Vilka leveransalternativ har jag att välja bland?

Det finns 4 stycken olika leveransalternativ för dig att välja mellan. Post, upphämtning i närmaste Mekonomen butik, hem till din dörr eller företagspaket.

Vilka möjligheter finns det till delbetalning?

För delbetalning så finns det två olika alternativ. Med Mekonomenkortet där kan du delbetala utan ränta och avgifter i 4 månader. Samt 12 månader räntefritt. Det andra alternativet är att delbetala via Klarna. Betala från 50 kr per månad. Ränta samt en aviavgift på 29 kr tillkommer.

Vad är det för öppettider?

Öppettiderna varierar beroende på vilken verkstad eller butik som avses då det kan finnas lokala avvikelser. Mer information om öppettider finner ni på denna länk.

Hur använder jag en Mekonomen rabattkod?

Mekonomen rabattkod

Liknande butiker