Binko

Love of Brands

Aktuella Love of Brands rabattkoder och kampanjer för mars 2019

Om Love of Brands

Väskor och handväskor skapar ofta ett rejält ha-begär hos både kvinnor och män. Förståeligt nog så är valet av handväska eller resväska inte helt lätt. För att stilla ert behov bör ni bege er till Love of Brands. Hos dem hittar ni massor av väskor och plånböcker i olika stilar, till bra priser och med hög kvalitet. Allt från weekendbags, necessärer, kuvertväskor och portföljer i läder eller canvas. Så valmöjligheterna är många! Lyx, mittemellan eller budget? Valet är ditt, du hittar säkerligen en väska som passar just din stil. Mängden varumärken lämnar inte mycket att önska. Eller vad sägs om Tiger of Sweden, Oscar Jacobson och J. Lindeberg?

Med en rabattkod från Love of Brands så kommer din nästa beställning bli lite billigare. Inte nog med det, dessutom fri frakt, öppet köp i 60 dagar och snabba leveranser!

Frågor och svar

Hur många dagars öppet köp är det?

Öppet köp gäller i hela 60 dagar från och med du har mottagit din beställning. Detta görs enklast genom att skicka e-post till info@loveofbrands.com

Kostar frakten något?

Frakten är gratis och spårning är inkluderad så att du kan följa din beställnings väg hem till dig.

Vilka betalningsalternativ har jag?

Du kan välja att betala med kort det vill säga Visa och MasterCard, banköverföring, faktura via Klarna och delbetalning också via Klarna.

Hur använder jag en Love of Brands rabattkod?

Love of Brands rabattkod

Liknande butiker