Binko

Lamp24.se

Aktuella Lamp24.se rabattkoder och kampanjer för mars 2019

Om Lamp24.se

Lys upp ditt hem med smarta och snygga belysningslösningar från lamp24.se! De har ett stort utbud med lampor och ljuskällor och med stort så betyder det över 30000 produkter! Det är inte bara av praktiska skäl vi behöver belysning då vi har ont om naturligt ljus halva delen av året i detta land. Utan det är även för att skapa en härlig atmosfär och myskänsla. För att inte tala om de platser i ditt hem som du vill försköna. Det kan vara fasaden på huset eller tavlorna på väggen som behöver lite ljus för att visa sig från sina bästa sidor. I lamp24 massiva utbud av smarta och snygga belysningslösningar så bör du hitta det du söker. Välj mellan allt från bordslampor och taklampor till ljuskronor från varumärken som till exempel Vibia, Kolarz och Flos samt många fler. Och inte nog med det, med en rabattkod från lamp24 så kommer du spara pengar på din nästa beställning!

Frågor och svar

Är det garanti på produkterna som Lamp24 säljer?

Ja, garantin gäller i minst 24 månader på samtliga produkter. Den börjar gälla från och med du har mottagit din beställning.

Kostar frakten något?

Vid beställningar på 500 kr eller mer så är frakten fri. Är beställningen under 200 kr så kostar leveransen 109 kr och vid ordrar på 200-500 kr så kostar leveransen 59 kr. Dessa priser gäller inom Sveriges gränser.

Vilka betalningsalternativ har jag?

Det finns flera alternativ att välja mellan. Förskott med banköverföring, som faktiskt ger 2% rabatt på ditt köp. Samt kreditkort det vill säga Visa och MasterCard. Paypal och Klarna faktura.

Hur använder jag en Lamp24.se rabattkod?

Liknande butiker