Binko

Horze

Aktuella Horze rabattkoder och kampanjer för mars 2019

Om Horze

Horze grundades år 2003 i Finland och är nu Sveriges största ridsportbutik på nätet, med 27 butiker utspridda runt om i Europa. Botanisera bland ett stort utbud med ridkläder och hästutrustning från över 160 kända varumärken som till exempel Cavallo, Roeckl och B Vertigo. Du hittar bland annat produkter för ridturer under mörka höstkvällar som reflexer eller varma ridstövlar. Samt flugskydd och flugtäcken till varma sommardagar då flugor och andra insekter är extra störande mot hästarna. Horze producerar och säljer även egna ridkläder, tillbehör och verktyg under varumärket Horze. Detta till hög kvalitet och låga priser. Kort och gott så finner man det mesta som man kan tänkas behöva till häst och ryttare! Hämta din rabattkod på binko.se så betalar du inte mer i onödan nästa gång du ska köpa ridkläder eller utrustning till din häst. Eller passa på att fynda hästutrustning på deras rea? Möjligheterna till att göra riktiga kap är stora!

Som om inte det vore nog så är deras kundservice alltid hjälpsamma och de är förmodligen minst lika hästintresserade som du är. Så man kan förvänta sig den hjälp man behöver. Om du skulle ångra ditt köp så är det inga problem att skicka tillbaka dina varor inom 65 dagar efter köpet. Värt att komma ihåg är att produkten ska vara oanvänd samt vara i originalförpackningen. Även om det är tråkigt att behöva skicka tillbaka ett paket så är trösten att returen är smidig och kostnadsfri.

Frågor och svar

Vilka betalningsmetoder kan jag välja mellan?

Horze erbjuder flexibla betalningsalternativ. Det går att betala sin beställning med kort (Visa och MasterCard), faktura via klarna eller med Paypal.

Hur lång tid tar det innan jag får mitt paket?

Det tar i snitt 2 till 3 arbetsdagar innan du får ditt paket. För varor med broderier så tar det 1-3 arbetsdagar utöver det.

Vad kostar frakten?

För beställningar under 99 kr så kostar frakten 99 kr. För beställningar på mellan 99-499 kr så kostar leveransen 49 kr. Är din order däremot på 500 kr eller mer så är frakten gratis.

Var hittar jag min närmaste butik?

För att se om det finns en butik i just ditt område så hänvisar vi till denna sida där finner ni en uppdaterad lista med butiker.

Hur använder jag en Horze rabattkod?