Binko

Glamma

Aktuella Glamma rabattkoder och kampanjer för mars 2019

Om Glamma

Hos Glamma hittar ni de mesta inom hårvård, smink och hudvård samt parfym till låga priser och med hög kvalitet. Glamma erbjuder även som enda aktör skönhetsbehandlingar från salonger över hela landet. Känner du dig mör och lite stel? Då kanske en massage kan vara något, eller börjar håret kännas lite väl slitet? Boka en klipptid så är det fixat på nolltid. Välj mellan flera olika behandlingar. Smidigt och enkelt med bokning på nätet.

Med ett sortiment med tusentals produkter så kan du vara säker på att hitta någonting som faller dig i smaken. Välj mellan allt från schampo och balsam för flera olika hårtyper, eller handkräm för torra och nariga händer. Eller kanske behöver fötterna lite uppmärksamhet inför sommaren? Prova då en en fotfil och fotkräm. Är du på jakt efter en present? Glamma erbjuder även presentkort vilket är den perfekta gåvan till någon som tycker att ta hand om sig själv. Med ett presentkort kan man välja bland över 10 000 olika produkter!

Med en rabattkod från Glamma så kan du köpa skönhetsprodukter från leverantörer som till exempel Clinique, Nuxe, Redken och Biotherm ännu billigare! Glöm heller inte bort att det är fri frakt på alla beställningar!

Frågor och svar

Vad kostar frakten?

Välj mellan två olika leveransalternativ. Standard frakten är gratis och tar cirka 3 till 6 dagar medans För de som har lite mer bråttom passar Prio bättre det kostar visserligen 29 kr men du får hem din beställning på 1 till 3 dagar.

Hur bokar man tid på en salong?

Välj den skönhetsbehandling du vill ha och välj sedan vilken salong och tid som passar. Sedan betalar du för din bokning med någon av de olika betalningsalternativen.

Hur kommer jag i kontakt med Glamma?

För att komma i kontakt med kundtjänsten så kan du mejla eller ringa. Glöm inte bort att kontakt via telefon endast är tillgänglig på vardagar. E-post: support@glamma.se
Tel: 0313840410

Vilka betalningssätt finns det att välja bland?

Du kan välja mellan kort som Visa och MasterCard. Samt faktura eller delbetalning via Collector Credit om du inte vill betala allting på en gång.

Hur använder jag en Glamma rabattkod?

Glamma rabattkod

Liknande butiker