Binko

Caliroots

Aktuella Caliroots rabattkoder och kampanjer för mars 2019

Om Caliroots

Caliroots har sedan 2003 erbjudit ett stort utbud av sneakers och streetwear till hög kvalitet från märken som bland annat Nike, New Balance, Adidas och Vans med flera. De har idag 4 stycken butiker belägna i centrala Stockholm. Perfekt för de som vill klämma och känna på grejerna innan ni slår till. Vill ni däremot handla i lugn och ro hemma i soffan så är det på nätet du finner det största sortimentet. Handla allt från tröjor som hoodies och t-shirts till jeans och jackor i en mängd olika modeller. Nya produkter släpps kontinuerligt, så glöm inte att hålla utkik efter de senaste kollektionerna från de hetaste märkena. För ibland säljer dem slut, snabbt. Riktigt snabbt. När du väl bestämt dig för vad du vill köpa så kan du dessutom räkna med att få hem din beställning snabbt. Det det tar cirka 1-3 dagar innan du kan ta på dig dina nya sneakers för en tur på stan!

Frågor och svar

Vilka leveranssätt kan jag välja bland?

Det finns flera olika leveransalternativ. Det billigaste är Schenker Privpak vilket kostar 39 kr med en leveranstid på 1-3 dagar. Posten till närmaste utlämningsställe som kostar 59 kr. Posten Hemleverans för 149 kr också det alternativet tar cirka 1-3 dagar. Best med leverans samma dag går loss på 79 kr, gäller endast i Stockholm. Sist men inte minst, Jetpak med leverans samma dag vid beställning innan kl 15.00. För att se vilka orter som avses så ber vi er att besöka Caliroots.

På vilka sätt kan jag betala min beställning?

Caliroots använder sig av Klarna Checkout. Med det så kan du välja att betala med faktura, delbetalning, kortbetalning med Visa eller Mastercard samt direktbetalning via din bank.

Går det att köpa presentkort?

Ja, som tur var går det att köpa presentkort. Det går bra att välja allt från 100 kr till 2000 kr. Perfekt om du inte vet exakt vad du ska ge i present till din kompis! Presentkortet gäller i 2 år från och med att du köpte det.

Hur kommer jag i kontakt med kundtjänst?

Skulle du ha några frågor eller funderingar gällande din beställning eller en kommande modell av några schyssta skor så gör du bäst i att antingen skicka e-post till info@caliroots.com eller ringa 08-720 07 97. Telefontiderna är vardagar mellan 08-18.00.

Hur använder jag en Caliroots rabattkod?

Liknande butiker