Binko

Black Friday

Från att ha vart en specifik dag endast för USA så har Black Friday fullkomligt exploderat även i Sverige till att bli en av de största dagarna på året för många handlare och butiker då många ser en dramatisk ökning i omsättning under de dagarna runt fredagen.

Själva Black Friday kommer att infalla 24 november 2017. Det vill säga dagen efter den amerikanska högtiden Thanks Giving. I och med det så kommer en av årets största köpfester att inträffa. Möjligheten till att göra riktigt bra kap lockar mängder med människor. Vi på Binko rekommenderar att handla på nätet istället för att trängas på varuhus och slippa krånglet med att hitta en parkering till bilen. Om du i stället väljer någon av de många e-handelsbutiker så kan du i lugn och ro göra riktigt bra kap på allt från elektronik, kläder och skönhet samt mycket annat. Rabatterna är ofta bättre än vanligt och de olika handlarna försöker överträffa varandra i vem som kan erbjuda de bästa priserna till hugade spekulanter. Missa inte starten på julklapps-shoppingen. Så se till att vara upp sent då rean ofta startar vid midnatt. Det finns definitivt en hel del pengar att spara. Hos Binko hittar ni de bästa kampanjerna och rabattkoderna på Black Friday!

Som om inte köpfesten Black Friday var nog, måndagen efter så kommer nästa stora köpfest Cyber Monday. Den startades som ett svar på att konsumenterna fortsatte sin jakt på rabatter och kampanjer på måndagen efter Black Friday. Cyber Monday infaller alltså på måndagen efter den svarta fredagen. För 2017 är allt så det den 27 november. På senare år så har även denna händelse vuxit och vuxit och står nu för en stor del av årsförsäljningen hos flera aktörer. Så missade du av någon anledning Black Friday så får du en ny chans. Kanske har du spanat in en bärbar dator, eller är det nedsatt pris på de där par skorna som du så gärna vill ha? Här hos Binko hittar ni mängder med kuponger och rabattkoder i den fortsatta jakten på att spara pengar!